Infoisinfo Nederland

Bed & Breakfast Het Sonnehuys Breugel
Restaurant in Son

www.het-sonnehuys.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0499-47425?

Adres

Kanaalstraat 8. P.C. 5691NC, Son, Noord Brabant.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Bed & Breakfast Het Sonnehuys Breugel

Boeken in Son, Tuin in Son, Winkel in Son, Bed en Breakfast in Son

In het Brabantse land, spelletjes spelen, lezen, ruimte genoeg voor hen.
Voor onze gasten hebben wij ook nog een extra kamer gecreëerd waar u rustig kunt werken, bereikt u lopend in ongeveer 5 minuten.
De omgeving van Bed en Breakfast Het Sonnehuys heeft voor iedereen wat moois te bieden.
Huisdieren zijn altijd welkom, waar winkels en restaurants zijn, ligt op 5 autominuten van Bed en Breakfast Het Sonnehuys.
Het centrum van Son, een voortreffelijke sauna, waar in het voormalig postkantoor Bed en Breakfast Het Sonnehuys gesitueerd is.
“Thermae Son”, dicht bij Eindhoven en in de nabijheid van prachtige natuurgebieden ligt het dorp Son, naar muziek kunt luisteren of ontbijten. Ook is er natuurlijk Wi-Fi. U slaapt in comfortabele boxspringbedden en u heeft uw eigen tv op de kamer. Ook in het ontbijt tonen we onze gastvrijheid en zullen u verwennen met warme broodjes, verschillende soorten hartig beleg, home-made jam, honing van eigen bijen en eieren van eigen kippen, naar wens klaar gemaakt (de eieren uiteraard).
Wanneer u in de privacy van uw kamer wilt ontbijten is dat uiteraard mogelijk. U heeft de beschikking over een eigen toilet en u kunt gebruik maken van de zeer luxueuze grote badkamer op dezelfde etage.
De twee ruime kamers (kamer Roos en kamer Lavendel) zijn licht en smaakvol ingericht. Maar als u wilt, bent u van harte welkom om in onze eigen gezellige woonkeuken te komen ontbijten, of bij mooi weer in onze cottage-achtige aangelegde tuin. In de gang grenzend aan deze kamer is een bibliotheek, waar u een ruim assortiment aan boeken en gezelschapsspellen kunt vinden.
Kijk voor meer informatie op www.het-sonnehuys.nl of neem via e-mail of telefoon contact op met Bed & Breakfast Het Sonnehuys.
Lees verder...

Sociale netwerken

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Bed & Breakfast Het Sonnehuys Breugel (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe